Rinderupgaard I/S
St. Ajstrupvej 26
9240 Nibe

 © 2013-2019

Email: kontakt@rinderupgaard.dk

CVR 35269622

Find os

Om os  

Vi, Anders og Jeanette, har i2013 købt en dejlig gård, som på gamle kort er navngivet Rinderupgaard. Gården har 12,5 hektar jord beliggende lige ved ejendommen. Det giver os god plads til at realisere drømmen om opdrætte hunde, tilbyde træning af dyr, hundepension, rideundervisning og rideture m.fl.

Vi har et væld af dyr her på Rinderupgaard. Mange af dyrene er kommet til os, fordi de ikke længere kunne blive, hvor de var af forskellige årsager. Hvis dyrene har forskellige problemer, arbejder vi med dem. At træne et dyr tager den tid, som dyret har brug for. Hvis du besøger os, kan du derfor nemt opleve at blive en del af træningen for eksempel med dyr, der er utrygge ved fremmede osv.


Jeanette

Jeg har lige fra barnsben været vild med dyr. Mit barndomshjem var fyldt med dyr, både dem vi anskaffede som kæledyr og alle de nødstedte dyr, som jeg ofte slæbte til huse. Et hjem er ikke rigtig et hjem for mig, hvis der ikke er en mangfoldighed af dyr:)

Gennem mit liv har jeg haft mange forskellige dyr lige fra skildpadder og papegøjer til hunde og heste.

Jeg har ejet og trænet hunde i 20 år og har lige nu en dejlig flok på ti skønne hunde af forskellig størrelse og race.

Jeg har også redet og haft egen hest (pt 12 styks) siden jeg var 13, så jeg er et meget erfarent dyremenneske.

Jeg har læst til dyreadfærdsterapeut og hunde- og hesteejerinstruktør hos Roger Abrantes og Karen Ulrich på Etologisk Institut. Jeg har den lovpligtige hundeholderuddannelse samt DKKs opdrætteruddannelse. Jeg har desuden deltaget i mange kurser både indenfor hund, hest og andre dyr. Se  CV.

Sidst men ikke mindst er jeg uddannet lærer, så formidlingen skulle gerne være helt i top:)

Det er mig, som har ansvar for pension, kennel, træning og socialisering, rideundervisning, kurser m.fl.

Anders

Anders arbejder til daglig på Aalborg Universitet som ingeniør, forsker og underviser. Anders er ikke vokset op med helt så mange dyr, men det har han nu hurtigt vænnet sig til.  Anders kan lave stort set alt. Det er ham som står for den håndværksmæssige del - indretning og istandsættelse af udbygninger, hegn, låger og vedligehold. Han hjælper også ofte med den daglige pasning af alle dyrene og holder styr på regnskaber, hjemmeside og reservationer.

Vi glæder os meget til at hilse på dig og  dit dyr.

Anders og Jeanette