Rinderupgaard I/S
St. Ajstrupvej 26
9240 Nibe

 © 2013-2019

Email: kontakt@rinderupgaard.dk

CVR 35269622

Find os

Pensionsrummet

Pensionsrummet er på 110 kvm og bygget i moderne gasbeton. Gulvet er støbt beton med gulvvarme. Med LED spots i luftet og lys epoxy-maling på gulvet er rummet lyst og venligt. Rummet er opvarmet til 18 grader døgnet rundt. Pensionen opfylder selvfølgelig alle miljø- og lovkrav der er til en moderne hundepension.

Bokse

Vi har 10 bokse på 6-9 kvm. Tre af boksene har dør mellem sig og kan laves til dobbeltbokse. Boksene fremstår i rengøringsvenlige galvaniserede elementer. Der er afskærmning mellem boksene og åbne tremmer ud til midtergangen. Når der er hunde på begge sider af gangen, har vi et gardin, der trækkes for i midten, så alle hunde har privatliv. Hver boks har hundelem, så der er adgang til udearealer direkte fra boksene.

Løbegårde

De udendørs løbegårde er på 8-16 kvm og bygget i de samme elementer som boksene indenfor.

Der er flisebelægning med et lille grusareal i hver løbegård, så også tæver kan gå på toilet uden at få våde tæer :)

Alle boksene har fået monteret 5 x 5 cm flethegn på den nederste meter, således at selv meget små hunde kan bo sikkert i boksene.

Legegården

Omkring de 7 små løbegårde på den ene side af bygningen ligger en stor løbegård på 500 kvm. Den er indhegnet med et 2 meter højt sikringshegn. Under hegnet er der gravet en rende på min en halv meter, som er fyldt op med betonbrokker der skal sikre, at hundene ikke kan grave sig under.

Her er der plads til både leg og løb. Hundene skiftes til at have timer i legegården dagligt.

Lille hundeskov

Lille hundeskov er området lige omkring hundepensionen og huset. Den er på 15.000 kvm og indhegnet med 1,5 m haretæt vildthegn. Her luftes hundene flere gange dagligt under opsyn enten alene eller, hvis den kan og ejer giver tilladelse, sammen med andre hunde. Lille hundeskov har både åbent græsareal, skov, bakker og en å, der kan bades i.

 Store hundeskov

Store hundeskov er også indhegnet med 1,5 m haretæt vildthegn. Den er på ca 4 hektar eller 40.000 kvm. Her kan hundene komme på en længere gåtur uden snor. Store hundeskov har kuperet terræn, bøge og granskov, sjove bakker og græsarealer med både langt og kort græs. Her bliver hundenes sanser rigtig stimuleret, så de er både trætte og tilfredse bagefter.

Agility og andet træning

Vi aktiverer din hund med for eksempel agilitytræning. Din hund får brugt både krop og hjerne på agilitybanen. Det er en rigtig god aktivitet. Vi laver også lydighedstræning og tricks. Dog kun som aktivering til din hund under dens ferieophold.


Træningsophold

Ønsker du en mere omfattende træning af din hund under dens ophold her, tilbyder vi uden for højsæsonerne et træningsophold med et mere intenst træningsforløb.

For eksempel:

Gå pænt i snor

Socialisering af hund med andre hunde/mennesker/dyr.

Lydtræning

Indkald

Ikke hoppe op af gæster

Eller andet


Tag på ferie og kom hjem til en veltrænet hund.

Se mere under træningsophold.